Alemdar Çatalmeşe Ortaokulu

Vizyon: Amacımız profesyonellik, çalışkanlık, sorumluluk, verimlilik, sürekli yenilenme ve analitik düşünme esaslarına dayalı bir kurum olarak; yurt içinde ve yurt dışında hizmet verecek olan gelecek kuşakların liderleri bugünün çocuklarını , çağın gereksinimleri doğrultusunda hayata hazırlayarak Türk milletini , çağdaş uygarlığın yapıcı, üretici, seçkin bir ortağı yapmaktır

Misyon: "Milli Eğitim Temel Kanunu"nda belirtilen Milli Eğitim Genel Amaçları Çerçevesinde" ÖĞRENCİLERİMİZİ ; Milli ve manevi değerlerimizi benimseyen. İnsan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına saygılı. Bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş. Bilim ve teknolojinin imkanlarından yararlanabilen. Topluma faydalı bir görev alma bilincine ulaşmış. Bireyler olarak bir üst yönetime hazırlayan ORTAM ve İMKANLARI Sağlayan. Okullar arasında tercih edilen, nitelikli,ideal sayıda öğrencinin yararlandığı bir kurum olmak.

Başarılar: 0

Saatler: 07:45 13:25
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: BASKETBOL-FUTBOL-OKÇULUK-BADMİNTON-VOLEYBOL Okulumuzun başarılı olduğu branşlardır.
Bilimsel Etkinlikler: ROBOTİK KODLAMA,KODLAMA, TUBİTAK BİLİMSEL ÇALIŞMALARI OKULUMUZDA YÜRÜTÜLMEKTEDEİR
Proje Çalışmaları: BEYAZ BAYRAKLI OKUL PROJELERİ OKULUMUZDA YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Diğer Hususlar: Okulumuz spor, sanat ve eğitimde bölgesinde öncü bir kurumdur.

Telefon - 0(216) 312 05 25

WEB - https://catalmeseortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇATALMEŞE MH. 232. SOK. NO5 ÇEKMEKÖY/İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Çatalmeşe Mah Sultasuyu caddesi 232. sokak no:5 ÇEKMEKÖY

Adres - ÇATALMEŞE MH. 232. SOK. NO5 ÇEKMEKÖY/İSTANBUL

Ulaşım 522n 522 14AK ye binip pazar sok duragında inerek okulumuza gelebilirsiniz. Ulaşım otobus ile çok merkezi bir noktada olup önünden 5dk da bir otobüs geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık çekmekoy merkeze 8 km uzaklkta